O NAMA

SALIX PLAN d.o.o. je tvrtka specijalizirana za pružanje usluga nužnih za održivo gospodarenje šumama šumoposjednika. Našim klijentima nudimo usluge izrade šumskogospodarskih planova, doznake stabala, otpreme drvnih sortimenata kao i usluge izvođenja uzgojnih radova u šumarstvu.
SALIX PLAN d.o.o. također pruža usluge savjetovanja i pripreme projekata za ostvarivanje potpora iz EU fondova u šumarstvu i drvnoj industriji.

VIZIJA

Naša vizija je postati vodeća regionalna tvrtka u pružanju svih usluga potrebnih za održivo gospodarenje šumama šumoposjednika.

MISIJA

Naša misija je omogućiti šumoposjednicima uživanje svih dobrobiti koje im šume mogu pružiti, očuvanje i poboljšanje stanja njihovih šuma te stvaranje novih vrijednosti u šumarskom i drvno-prerađivačkom sektoru i to u skladu s načelima održivog gospodarenja šumama.

.................

ODJELI TVRTKE:

ODJEL ZA UREĐIVANJE ŠUMA

Odjel za uređivanje šuma sa svojim stručnim timom ovlaštenih inženjera šumarstva izrađuje šumskogospodarske planove, izvodi radove doznake stabala, otpreme drvnih sortimenata te osmišljava i dizajnira poučne staze i šetnice. Odjel zapošljava tri diplomirana inženjera šumarstva i dva magistra inženjera šumarstva.

ODJEL ZA KONZULTANTSKE USLUGE

Odjel za konzultantske usluge bavi se pripremom i provedbom projekata sufinanciranih iz EU fondova te poslovnim i financijskim savjetovanjem. Naši projekt menadžeri pripremaju kompletnu natječajnu dokumentaciju te izrađuju projektno-tehničku dokumentaciju za potrebe prijave projekata na natječaje iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova. Odjel zapošljava jednog doktora znanosti, tri magistra inženjera šumarstva i urbanog šumarstva, zaštite prirode i okoliša te jednu magistru geografije.

Puni naziv:SALIX PLAN d.o.o. za gospodarenje šumama, usluge i savjetovanje u šumarstvu i drvnoj industriji
Adresa sjedišta:Zagreb, Čalogovićeva 11
Telefon:+ 385 1 7890 990
E-mail:info@salix-plan.hr
WEB:www.salix-plan.hr
Tijelo:Trgovački sud u Zagrebu
OIB:29283762475
Direktor:Marko Zorić
Temeljni kapital820.000,00 kn, uplaćen u cijelosti
IBAN:HR6723400091110450658

KONTAKT

Pošaljite nam upit:

Popunjavanjem i slanjem ovog obrasca dajete privolu trgovačkom društvu Salix Plan d.o.o. Čalogovićeva 11, 10010 Zagreb (dalje: Salix Plan) kao voditelju obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) da prikuplja i obrađuje Vaše podatke (ime i prezime, e-mail adresu, broj telefona) za potrebe odgovora na upit. Vaši osobni podaci koje ste nam dostavili (ime i prezime, e-mail adresa, broj telefona) koristit će se isključivo za odgovor na upit za što ste nam prethodno dali Vašu privolu. Za više informacija upućujemo Vas na: "Zaštita privatnosti"