IZRADA ŠUMSKOGOSPODARSKIH PLANOVA

Imate šumu, a ne znate što bi s njom? Ne znate gdje je vaša šuma? Želite zaraditi od vaše šume?

Ako vas muče takva i slična pitanja na pravom ste mjestu. Tvrtka SALIX PLAN d.o.o. je između ostalog specijalizirana za pružanje usluga nužnih za održivo gospodarenje šumama te svojim klijentima nudimo uslugu izrade šumogospodarskih planova, tzv. „uređivanje šuma“.

Za šumoposjednike (privatna pravna ili fizička osoba) se izrađuje Program za gospodarenje šumama šumoposjednika u kojem se definira gdje, kada, koliko i kako sjeći.
Za državne šume se izrađuju Osnove gospodarenja gospodarskim jedinicama.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na info@salix-plan.hr ili broj telefona 01/7890-990.

KONTAKT

Pošaljite nam upit:

Popunjavanjem i slanjem ovog obrasca dajete privolu trgovačkom društvu Salix Plan d.o.o. Čalogovićeva 11, 10010 Zagreb (dalje: Salix Plan) kao voditelju obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) da prikuplja i obrađuje Vaše podatke (ime i prezime, e-mail adresu, broj telefona) za potrebe odgovora na upit. Vaši osobni podaci koje ste nam dostavili (ime i prezime, e-mail adresa, broj telefona) koristit će se isključivo za odgovor na upit za što ste nam prethodno dali Vašu privolu. Za više informacija upućujemo Vas na: "Zaštita privatnosti"

 • Address

  Salix plan.d.o.o.
  Čalogovićeva 11
  10010 Zagreb
 • Phone

  + 385 1 7890 990
 • Email

  info@salix-plan.hr
 • Facebook

  facebook.com/SALIX PLAN d.o.o.
 • Da, želim se prijaviti na Newsletter tvrtke SALIX-PLAN d.o.o.
  Za više informacija upućujemo Vas na: "Zaštita privatnosti"


  U bilo kojem trenutku možete nam uskratiti privolu za slanje newslettera tako da kliknete na link za odjavu na dnu bilo kojeg e-maila kojeg dobijete od nas ili da nas osobno kontaktirate na info@salix-plan.hr.